Informatie

Het realiseren van een bouwproject vergt de nodige voorbereiding. Eerst moet u natuurlijk zelf vaststellen wat uw eisen en wensen zijn ten aanzien van uw bouwplan. Daarbij spelen onder meer constructie eisen, materiaal keuzes, gemeentelijke verordeningen en kosten een belangrijke rol. Het verzamelen van de nodige informatie en een goede voorlichting ten aanzien van de mogelijkheden is dan ook onontbeerlijk. Wij kunnen u hierbij ten aanzien van uw bouwplannen van dienst zijn. Door onze ervaring met tal van bouwactiviteiten en kennis van de gemeentelijke regelgeving kunnen wij u ondersteunen met het opstellen van uw bouwplan.

Vervolgens kunnen wij het ontwerp traject ingaan waarbij wij de details van uw bouwplan samen met u uitwerken. Constructies en materialen worden samen met u vastgesteld. Ook worden dan de eventuele bouwtekeningen gemaakt en kunnen wij indien nodig een aanvraagtraject voor een bouwvergunning opstarten. Hierna kan dan weer samen met u de planning van het bouwtraject worden opgesteld. In dit traject zullen ook de leveranciers van materialen worden benaderd zodat rekening kan worden gehouden met eventuele levertijden.

In het bouwtraject wordt de daadwerkelijke bouw gerealiseerd. Materialen zullen worden aangeleverd op de bouwlocatie en onze medewerkers zullen met de bouw beginnen. Sloopmaterialen worden indien nodig door ons afgevoerd. Bij de bouw proberen wij de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden. Natuurlijk kunt u ook met uw vragen die u tijdens dit traject heeft, bij ons terecht. Bij de oplevering van de bouw nemen wij gezamenlijk met u het project door zodat wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over uw opdracht. Uw tevredenheid is immers onze drijfveer.