Portfolio

Ons bedrijf is gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden op het gebied van uitbouw, opbouw, aanbouw of verbouw. Om u een indruk te geven van onze portfolio geven wij u op deze pagina een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten.

In Velserbroek hebben wij een uitbouw van een bestaande woning gerealiseerd. Extra ruimte en veel licht waren belangrijke kenmerken voor deze vergroting van de woonkamer.

Bij het ontwerp van de uitbouw is rekening gehouden met de bestaande bouwkenmerken van de woning en zijn de wensen van de opdrachtgever voor een optimale extra ruimte geheel ingevuld.In Haarlem hebben wij een dubbele opbouw geplaatst voor twee woningen.

De bouwkundigen kenmerken van de woning zijn eerst onderzocht voor de mogelijkheden om aan de wensen van de bewoners tegemoet te komen. Vervolgens is de opbouw ontworpen waarbij rekening gehouden is met de karakteristieken van de omgeving en de wensen van de afzonderlijke bewoners.Op de Hogemaad in Velserbroek hebben wij een uitbouw van een bestaande woning gerealiseerd. Ruimte en licht waren belangrijke kenmerken voor deze vergroting van de woonkamer.

Door zowel in de achtergevel als zijgevel venster elementen te plaatsen kon worden voldaan aan de wensen van de bewoners.